Tarieven en vergoedingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de vergoedingen van de kosten.

Via de zorgverzekeraar

Mantelzorgmakelaars worden steeds vaker vergoed door de aanvullende pakketten van veel zorgverzekeraars. Neem hiervoor contact op met je eigen zorgverzekeraar of je de kosten vergoed krijgt. Voor een overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraar klik hier.

Via de werkgever

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mantelzorgmakelaar ter ondersteuning voor werknemers. Vraag altijd na bij je werkgever wat de mogelijkheden hierin zijn. Wellicht staan werkgevers open om jou als werknemer financieel te ondersteunen om  (een deel van) de kosten van de mantelzorgmakelaar op zich te nemen.

Via de gemeente

Een aantal gemeenten in Nederland vergoedt de kosten van de mantelzorgmakelaar uit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Via het persoonsgebonden budget

Zorg je voor iemand die een persoonsgeboden budget heeft vanuit de Wet Langdurige Zorg? Dan kan mijn vergoeding vanuit het vrij besteedbaar bedrag worden betaald.

Particulier

Zijn er voor jou geen vergoedingsmogelijkheden? Dan geldt mijn uurtarief van € 75,-. Bij een enkele reis van meer dan 20 kilometer breng ik € 0,30 per kilometer in rekening.

Bedragen zijn inclusief btw.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier.

10 + 2 =